Jaska i okolicaVijesti

Nedjelja u Jaski u znaku fašnika i maškara, mijenja se koncept obilježavanja

U večernjim satima održava se i "Bal pod maskama"

Jastrebarsko će u nedjelju biti u znaku fašnika i maškara, ali ove godine u nešto drugačijem izdanju.

Naime, tradicionalna šarena fašnička povorka krenut će u nedjelju, 23. veljače u 16:30 h ove godine sa Strossa (a ne iz donjeg dijela Jaske) i glavnom ulicom se kretati sve do dvorane Srednje škole Jastrebarsko, gdje se ove godine po prvi puta organizira i održava raznovrstan program uz ugostiteljsku ponudu, glazbu i zabavne sadržaje za sve generacije, a po završetku programa održat će se i večernji “Bal pod maskama”.

Ranije, od 17 h, sve prijavljene skupine, od vrtićkih do odraslih, imat će se priliku predstaviti publici, a oni koji budu najkreativniji u svojim kategorijama osvojit će vrijedne novčane nagrade koje su osigurali organizatori – Grad Jastrebarsko i njegova Turistička Zajednica.

Tijekom službenog dijela, najmlađe će zabavljati animatori, a oni malo stariji imat će priliku uživati u programu uz DJ-a. Za vrijeme službenog dijela na parket dvorane moći će ući svi zamaskirani, dok će ostali program moći pratiti sa tribina. Po završetku službenog dijela, iza 19 sati, počet će i “Bal pod maskama”, a za odličnu atmosferu pobrinut će se band iznenađenja. Za sve koji u nedjelju dođu u dvoranu, organizator će osigurati fine fašničke krafne, a svi zainteresirani imat će priliku i oslikati lice prema svojoj želji, a kako bi spremni mogli dočekati večernji Bal pod maskama.

Ovako je to izgledalo prošle godine.

Dan ranije “Bal pod maskama” i u Domagoviću

Dodajmo fašničkim najavama kako će se “Bal pod maskama” održati i u Domagoviću u organizaciji tamošnjeg nogometnog kluba i to u subotu, 22. veljače od 20 sati u dvorani DVD-a Domagović.

“Zabavljat će vas glazbeni sastav, a najbolje maske bit će nagrađene” – poručuju organizatori i pozivaju u subotu u Domagović.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close