SportVijesti

NK Jaska krenula s pripremama, na Centrali u tijeku radovi

Na nogometnim terenima na Centrali u tijeku u radovi na trening poligonu te sanaciji glavnog terena.

Više o svemu našem je reporteru ispričao predsjednik nogometnog kluba Jaska Marin Banković:

 

Nogometaši Jaske u novoj će sezoni, dakle, igrati u puno boljim uvjetima. U ponedjeljak su počeli s pripremama, a naš Zdenko Vuković Cena tim je povodom razgovorao s trenerom Damirom Katovčićem.

 

Nogometaši Jaske startali su s pripremama za novu sezonu u 1. ŽNL Zapad. Prvom pozivu trenera Katovčića odazvalo se četrnaest igrača NK Jaske. To su Tomislav Šerić, David Luka Gornik, Karlo Novosel, Josip Jurinić, Florian Pintarić, Tomislav Tandarić, Ignac Jerbić, Gabriel Koluder, Tomislav Nad, Josip Cuković, Marko Miljević, Josip Torbar, Emerik Obelić i Borna Bohaček. Igrači na koje će se sve više računati: Mark Krcivoj, Kristijan Kurpes i Dorian Rodić, odradili su trening s juniorima, koje od ovoga ljeta vodi Branko Mraunac, povratnik na Centralu nakon trinaest godina.

S prve prozivke u ponedjeljak su opravdano izostali: Antonio Smičiklas, Viktor Šimanović, Luka Lukić, Mislav Bradvić, Franko Jukić, Leon Budna, Patrik Cipovec i Tin Borovec, te pridošlice Ivan Sablić, Vedran Jambrović i Karlo Braje. U odnosu na prošlu sezonu na Centrali više ne stanuju: Danijel Budinšćak, koji se vratio u Svetu Janu i Mislav Pinturić, koji svoju karijeru nastavlja u veteranskoj momčadi Jaske.

Ovog tjedna ekipa će odraditi tri treninga, a za sada su dogovorene pripremne utakmice protiv Ilovca (3. kolovoza) i Samobora (10. kolovoza). Do početka prvenstva biti će odigrano još nekoliko pripremnih ogleda, a kao ‘generalka’ pred novu sezonu, Jaskance očekuje i nastup u pretkolu Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close