SportVijesti

NK JASKA | Održana radna akcija, a seniori počeli s pripremama

Nogometni klub Jaska u subotu je organizirao radnu akciju na Centrali. Detalje smo na licu mjesta saznali od predsjednika NK Jaske Marina Bankovića:

 

A nakon dvomjesečne pauze, s pripremama je krenula i seniorska ekipa. Najavio nam je to u subotu za trajanja radne akcije predsjednik kluba Marin Banković:

 

Novopridošli igrači, zajedno s postojećim kadrom tako su se jučer okupili na Centrali na prozivci trenera Mislava Bradvića i njegovog prvog suradnika Viktora Šimanovića te započeli s pripremama za proljetni dio sezone u 1. Županijskoj ligi zapad u kojoj se Jastrebovi nalaze na desetom mjestu.

Kompletne zimske pripreme momčad će odraditi na Centrali, trenirat će se četiri puta tjedno, s time da je moguć i odlazak na Japetić – doznajemo iz kluba, kao i da su dogovorene pripremne utakmice protiv Ilovca, Krašića i Draganića.

U nastavku sezone, u kojoj je cilj izboriti mjesto u gornjem dijelu ljestvice, dres NK Jaske će nositi: Ivan Borković, Krunoslav Všetečka, Karlo Novosel, Luka Mravunac, Marko Miljević, Patrik Cipovec, Tomislav Tandarić, Kristijan Kurpes, Tomislav Nad, Danijel Tukić, Fran Vidas, Emerik Obelić, Tin Borovec, Josip Cuković, Florian Pintarić, Josip Jurinić, Gabriel Koluder, Ignac Jerbić, Karlo Vidaković, Ivan Perić, Franko Jukić, Dominik Stipić, Antonio Smičiklas, Leon Budna, Borna Bohaček, Tomislav Šerić, Luka Pustaj, Tomi Kopić, Dino Novosel, Lovro Bubanović, Luka Štefić, Mladen Nežić i David Luka Gornik, kojemu je zbog teške ozljede propala praktički cijela ova sezona.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close