SportVijesti

NK Sveta Jana ponovno ima natjecateljsku momčad | audio

Jučer su odigrani četvrtfinalni susreti Kupa Nogometnog središta Jastrebarsko, a u polufinale su se plasirali Jaska, Kupinec, Desinec i Mladost iz Klinča Sela. Kupinec je kod kuće bio bolji od pisarovinske Jamnice s 3:0, a istim rezultatom je i Desinec doma slavio protiv Zdenčine, dok je Mladost iz Klinča Sela u polufinale Kupa prošla nakon 5:4 pobjede u gostima kod Dinamo Okića.

Na Centrali su igrali Jaska i Sveta Jana, a Jaskanci su protiv mlade i novooformljene ekipe iz Svete Jane slavili uvjerljivo sa 6:0.

JASTREBARSKO, stadion na Centrali. Gledatelja 45. Sutkinja: Mia Medvedovski (Jastrebarsko) Pomoćnik: Batušić (Cvetković).

STRIJELCI: 1:0 – Severinac (8′ autogol), 2:0 – Koluder (12′), 3:0 – Koluder (35′), 4:0 – Koluder (50′), 5:0 – Štefić (55′), 6:0 – Jerbić (66′).

JASKA: Krcivoj, Štefić, Pintarić, Vidaković, Jukić, Gustetić (od 60. M. Mravunac), Smičiklas, Nad, Koluder, Ka. Novosel (od 60. Jerbić), Kišić. TRENER: Damir Katovčić.
SVETA JANA: B. Budinšćak, Sedmak, M. Budinšćak, Srmeg, Severinac, Spretnjak, A. Budinšćak, Borković, Hrdalo, F. Bradvić, Čeh. TRENER: Danijel Fabijanić.

Utakmicu je pratio naš Zdenko Vuković Cena i po završetku razgovarao s predstavnicima NK Svete Jane:

 

Mijo Severinac, skroz lijevo
foto: facebook/Sveta Jana Live

Nogometni klub Sveta Jana nedavno je prigodnim programom i revijalnim nogometnim turnirom proslavio 45 godina postojanja. Najbitnije za klub je da sada ponovno imaju seniorsku momčad. Trener ekipe je Daniel Fabijanić:

 

Utakmicu sudila Jaskanka Mia Medvedovski

A osim igrača, sastavni dio svake utakmice je i sudac, ili ako se se referiramo na jučerašnju utakmicu, sutkinja. Nogometnu pravdu dijelila je, naime, Jaskanka koja tu ulogu obavlja već neko vrijeme:

Komentari:

Oznake
Close