SportVijesti

NK Vinogradar na turniru u zagrebačkoj Dubravi

Nogometaši Vinogradara, zajedno s još 7 momčadi, sudjeluju na ‘Memorijalnom turniru Drago Parać’, koji se igra u sjećanje na jesenas preminulog dugogodišnjeg istaknutog člana i predsjednika nogometnog kluba Dubrave Tim Kabela.

Ekipe su podijeljene u dvije skupine, a u Vinogradarovoj su još Kustošija, Maksimir i Dugo Selo. Upravo su s Dugim Selom zeleni igrali svoju prvu utakmicu u kojoj su doživjeli poraz 3:2.

Za vodstvo Dugog Sela zabio je Ivančić u 14. minuti, a za zelene je u 27. minuti izjednačio Matija Čakarun. Na samom početku drugog dijela ponovno je strijelac Ivančić i vraća prednost Dugom Selu, a Bajrić u 70. minuti podiže rezultat na 3:1. Matija Čakarun je svojim drugim pogotkom postavio konačnih Dugo Selo – Vinogardar 3:2.

Sljedeću utakmicu zeleni igraju s Kustošijom koja je u prvom kolu s 3:0 pobijedila Maksimir. Sve utakmice igraju se na Športsko-rekreacijskom centru u zagrebačkoj Dubravi, a susret Vinogradara i Kustošije na rasporedu je u nedjelju u 15:30 sati.

Razigravanje po skupinama traje od 5. do 13. veljače, utakmice od od 5. do 8. mjesta igrat će se u subotu 16. , a najbolje četiri ekipe razigravat će u nedjelju 17. veljače.

Oznake

Slična tema:

Close