SportVijesti

NK Vinogradar u novu sezonu s redizajniranom momčadi i novim trenerom

Uz veliku promjenu igračkog kadra i jedan potpuno novi početak u NK Vinogradaru, došlo je sasvim logično i do promjene na klupi, odnosno mjestu trenera, a tu će funkciju u novoj sezoni obavljati Damir Katovčić.

Bivši igrač Vinogradara, Jaskanac Damir Katovčić Ket vodit će tako zelene u novoj sezoni, nakon što je klub, zajedno s gotovo cijelom ekipom koja je četiri godine zaredom suvereno osvajala naslove u 3. HNL, napustio i dosadašnji trener Milivoj Bračun.

Damir Katovčić, foto: NK Jaska

 

Damir Katovčić jedna je od najvećih legendi jaskanskog nogometa i prvenstveno NK Jaske. Naime, klub s Centrale je trenirao u čak tri navrata, a posljednji mandat trajao mu je od travnja 2016. do rujna 2019. Ranije je Katovčić vodio Krašić, Dinamo iz Okića i Zrinski iz Farkaševca, a u bogatoj igračkoj karijeri nosio je dresove Jaske, Karlovca, Lokomotive, Vrapča, Zagorca, Cvetkovića i upravo Vinogradara, čiji je sada postao trener.

Pripreme za novu sezonu Vinogradar počinje 27. srpnja kada će Katovčić okupiti 20-tak igrača, od kojih su samo dvojica ostala iz trećeligaške ekipe. Klub će, kao što je poznato, novu sezonu igrati u nižem rangu, a hoće li to biti Međužupanijska liga (4. rang nogometnih natjecanja u Hrvatskoj) ili Jedinstvena županijska liga (5. rang) znat će se uskoro.

U svakom slučaju, klub u novu sezonu kreće s potpuno redizajniranom momčadi koju će činiti igrači isključivo sa šireg jaskanskog područja, a vodit će ih Jaskanac Damir Katovčić koji bi tu ulogu trebao obnašati cijelu narednu sezonu, a to nam je danas potvrdio i direktor Vinogradara Luka Cipurić koji je pak prošli tjedan bio u našem studiju i govorio o novom početku Vinogradara. Njegovo gostovanje možete pogledati u nastavku.

Povezane vijesti

Back to top button