Jaska i okolica

“Noć prvaka 2015.”

Na priredbi „Noć prvaka 2015.“, upriličenoj u subotu navečer u Jastrebarskom, Hrvatski motociklistički savez, proglasio je najbolje motocikliste u prošloj godini, te nagradio najuspješnije timove i organizatore brojnih natjecanja, od cestovnih moto i utrka, preko skutera, motocrossa, supercrossa, moto rallya i cross cauntryja do supermota i svih ostalih oktanskih sportova.

Za svečanosti su uručene brojne nagrade, kako za osvojena prva mjesta, tako zlatne kacige i zlatne plakete, te brojna priznanja, a najveću nagradu, onu za životno djelo, primio je Jaskanac Ivan Lafter, koji je već skoro četiri desetljeća „alfa i omega“ jaskanskog motocrossa.

Jaskanskom vozaču Danku Braimu, na subotnjoj je motocross svecanosti, uručena “Zlatna kaciga“ koji je tri godine zaredom državni veteranski prvak: 2013., 2014. i 2015. godine. Braim je, kao prošlogodišnji prvak u klasi Veterani A i među nagrađenim motociklističkim prvacima, a dobio je i priznanje za nastup na Europskom prvenstvu.

Danko Braim 1   Danko Braim 2

Među brojnim priznanjima, izdvajamo i ona zaslužnim pojedincima za doprinos u motociklsitičkom sportu. Primili su ih: Zlatko Palčić iz Motocross kluba Jaska i Josip Rajaković iz Moto kluba Krašić.

Moto klub Krašić dobio je i nagradu za najbolje organiziranu utrku u Superkrossu u 2015. godini, a jaskanskom motocross klubu, uručena su priznanja za najbolje organiziranu lanjsku moto rally utrku i za zaštitu okoliša.
Na popisu nagrađenih HMS-a za 2015. godinu je i Jaskanac Ivan Penić.

Za pomoć u organizaciji motociklističkih natjecanja, priznanja je dobilo desetak hrvatskih gradova, među kojima je i grad Jastrebarsko, dok se, među pet općina koje su dobile priznanja za potporu motokrosu, nalazi i općina Krašić. Među sedam županija, priznanje je dobila Zagrebačka županija i njezina Zajednica sportskih udruga i saveza.

Predstavnike klubova, vozače, sponzore, predstavnike županija, gradova i općina, te brojne prijatelje motociklizma, kojih je u subotu, u jaskanskom kongresnom Princess centru, bilo nekoliko stotina, u ime grada-domaćina pozdravili su: ispred Motocross kluba Jaska njegov predsjednik Mladen Čop, te u ime Grada Jastrebarskog pročelnica Irena Strmečki Šlat.

[su_button url=”http://radio-jaska.mobapp.at” target=”blank” style=”flat” background=”#2d99d9″ color=”#ffffff” size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”10″ icon=”icon: mobile-phone” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Preuzmi našu mobilnu aplikaciju[/su_button]

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close