Jaska i okolicaSportVijesti

NOĆ PRVAKA | Dodijeljene nagrade najboljima u motociklizmu

Hrvatski motociklistički savez i ove je godine u Jastrebarskom organizirao “Noć prvaka” – okupljanje najboljih motociklista, klubova, timova i organizatora utrka u prethodnoj godini. Najboljima u 2017. godini, u 12 disciplina HMS-a, uručena su prigodna priznanja, dok su ona za životno djelo primili Krešimir Ivanković iz Motociklističkog kluba Jaska, Vladimir Šamec iz Zaboka te Ivan Tićak iz Moto kluba Kvarner.

Nagradu HMS-a za 2017., uz ostale, primili su Pavao Budinšćak – predsjednik Auto kluba Jastrebarsko, Josip Rajaković – predsjednik Moto kluba Krašić i Motociklistički klub Ključ Brdovečki. Motocross klub Jaska proglašen je klubom godine, a “Mladina Jaska team” timom godine.

Najbolji jaskanski motocross vozač Danko Braim primio je dvije nagrade, i to kao prvak Hrvatske u motocrossu i supercrossu u klasi veterani A. Treba reći da je ovo Braimov peti po redu naslov prvaka Hrvatske u motocrossu i drugi u supercrossu. Nagradu je primio i Kreator Racing MX team, kao ekipni pobjednik u kategoriji Supercross juniori za 2017. godinu.

 

Komentari:

POGLEDAJTE I OVO:  Požar u Prilipju, provala u Domagoviću, sudar u Jaski i droga u Novakima
Oznake

Slične teme:

Close