SportVijesti

Nogometni vikend rezultati

Veterani Jaske zasjeli na vrh

U Jedinstvenoj županijskoj ligi, nogometaši Vinogradara iz Mladine upisali su novu pobjedu. Zeleni su s 3:1 slavili na gostujućem terenu kod Rakovog Potoka. Vinogradar je s 36 bodova (-1 bod) i dalje u donjem dijelu ljestvice, odnosno na 11. mjestu u konkurenciji 18 ekipa. Uvjerljivo vodeći je Samobor sa 65, drugi je Top s 53, a treći Mraclin s 52 boda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


U Prvoj županijskoj ligi zapad odigrano je 25. kolo u kojem su, uvjetno rečeno “četiri naša kluba”, osvojila ukupno 7 bodova. Pobjede su ostvarili Jaska i Jamnica, Mladost je odigrala neriješeno, dok je Krašić poražen. Jaska je na domaćem terenu s 5:0 ispratila Savu iz Drenja trima pogocima Všetečke, dok su po jedan dodali Borovec i Miljević. Jamnica je u Pisarovini s 1:0 pobijedila Savski Marof, klinčaselska Mladost je odigrala bez pogodaka 0:0 na gostovanju kod Zrinskog, dok je Krašić kod kuće poražen s 1:4 od Klokočevca.

U Prvoj županijskoj ligi, šestom rangu nogometa u Hrvatskoj, od četiri kluba iz Nogometnog središta Jastrebarsko, najbolja je Jaska koja je na trećem mjestu s 51 bodom, Jamnica je šesta s 40, Krašić je 16. s 19, a klinčaselska Mladost pretposljednja 17. sa isto toliko bodova. Vodeća je Bregana sa 66, a drugi Zrinski sa 61 bodom.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Druga županijska liga zapad za vikend je donijela 21. kolo u kojem su odigrane 4 utakmice, dok je Dinamo Okić bio slobodan.

Povezane vijesti


U Županijskoj malonogometnoj ligi odigrano je nepotpuno 14. kolo, nakon kojeg vode malonogometaši Lučelnice s 37 bodova, a prvi pratitelji su Prigorac s 33, Goli Vrh s 31 te Gornja Zdenčina I s 27 bodova.


Veterani Jaske na vrhu

Nogometni veterani su za vikend iza sebe ostavili 16. kolo u kojem je odigrano 6 utakmica, a među njima i derbi između Zrinskog i Jaske nakon kojeg su Jaskanci zasjeli na vrh ljestvice. Derbi u Malom Erjavcu pripao je veteranima s Centrale rezultatom 3:2, a pogotke za tri boda postigli su Sablić, Čunko i Lafter.

Povezane vijesti

Back to top button