SportVijesti

Nogometni vikend rezultati

U 27. kolu u Jedinstvenoj županijskoj ligi nogometaši Vinogradara iz Mladine odigrali su neriješeno, 1:1, na domaćem terenu s Mraclinom. S novim jednim bodom Vinogradar sada ima 37 (1 bod oduzet) i nalazi se na 11. mjestu u konkurenciji 18 ekipa. Uvjerljivo vodeći je Samobor sa 71 bodom, a prvi pratitelji su Top i Mraclin s po 56 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


U Prvoj županijskoj ligi zapad odigrano je 27. kolo u kojem su, uvjetno rečeno “četiri naša kluba”, sudjelovala u pravim golijadama iz kojih su izvukli po dvije pobjede i dva poraza. Pobjede su ostvarili Jaska i Jamnica, a poraze Mladost i Krašić. Jaska je na domaćem terenu s čak 7:0 ispratila Mladost iz Luke, a Jamnica u Pisarovini s 5:2 pobijedila Tigar iz Rakitja. Krašić je kod kuće poražen s 1:4 od Savskog Marofa, a klinčaselska Mladost je izgubila s 5:1 kod Bestovja. Ukupno je u ta četiri susreta postignuto nestvarnih 26 pogodaka, odnosno 6,5 po utakmici.

U Prvoj županijskoj ligi, šestom rangu nogometa u Hrvatskoj, od četiri kluba iz Nogometnog središta Jastrebarsko, najbolja je Jaska koja je na trećem mjestu s 54 boda, Jamnica je šesta s 43, klinčaselska Mladost je 15. s 20, a Krašić posljednji 18. s 19 bodova. Vodeća je Bregana sa 72, a drugi Zrinski sa 67 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Druga županijska liga zapad za vikend je donijela 22. kolo u kojem su zabilježeni ovi rezultati:

Povezane vijesti

Dinamo Okić – Mladost Brezarić 11:0

Croatia Pojatno – Zdenčina 1:1

Sveta Jana – Donja Kupčina 0:2

Kupinec – Samoborski Otok 2:4

S obzirom da u ligi nastupa 9 momčadi, u svakom kolu je jedna slobodna, a u proteklom je to bio Pribić.

Na ljestvici s po 37 bodova vode Croatia Pojatno i Samoborski Otok, a slijede Dinamo Okić s 36 i Zdenčina s 35.


U Županijskoj malonogometnoj ligi odigrano je 15. kolo, nakon kojeg su na vrhu ljestvice Goli Vrh i Lučelnica s po 37 bodova, a prvi pratitelj je Prigorac s 36.


Nogometni veterani su za vikend iza sebe ostavili 17. kolo. Evo rezultata:

Čeglje – Sveta Jana 5:0

Dinamo Okić – Donja Kupčina 5:1

Pribić – Zrinski Ozalj 1:4

Jaska – Cvetković 7:1

Zdenčina – Kupinec 1:0

Domagović – Mladost Klinča Sela 4:1

Na ljestvici veterana Nogometnog središta Jastrebarsko vodi Jaska s 39 bodova, drugi je Zrinski s 38, a treći Domagović s 37 bodova.

Povezane vijesti

Back to top button