SportVijesti

Nogometni vikend rezultati

U 28. kolu u Jedinstvenoj županijskoj ligi nogometaši Vinogradara iz Mladine pobijedili su s 2:1 na gostovanju kod Dinama u Jakovlju. S nova tri boda Vinogradar sada ima 40 i nalazi se na 11. mjestu u konkurenciji 18 ekipa. Uvjerljivo vodeći je Samobor sa 74 boda, a prvi pratitelji su Mraclin s 59 i Top sa 56 bodova.


U Prvoj županijskoj ligi zapad odigrano je 28. kolo u kojem su, uvjetno rečeno ‘četiri naša kluba’ prošla vrlo loše i osvojila samo jedan bod. Pozitivan rezultat ostvarili su jedino igrači Mladosti iz Klinča Sela koji su na domaćem terenu odigrali 1:1 s Vrhom. Jaska je s 3:0 poražena na gostovanju kod Tigra u Rakitju, Krašić je također s 3:0 izgubio na gostovanju kod Mladosti iz Luke, a pisarovinska Jamnica je poražena s 4:0 u gostima kod Bregane.

U Prvoj županijskoj ligi, šestom rangu nogometa u Hrvatskoj, od četiri kluba iz Nogometnog središta Jastrebarsko, najbolja je Jaska koja je na trećem mjestu s 54 boda, Jamnica je šesta s 43, klinčaselska Mladost je 15. s 21 bodom, a Krašić posljednji 18. s 19 bodova. Vodeća je Bregana sa 75, a drugi Zrinski sa 70 bodova.


Druga županijska liga zapad za vikend je donijela 23. kolo, a s obzirom da u ligi nastupa 9 momčadi, u svakom kolu je jedna slobodna, a u proteklom je to bila Mladost Brezarić. Na ljestvici sa 40 bodova vodi Croatia Pojatno, a slijede Zdenčina i Samoborski Otok s po 38.


U Županijskoj malonogometnoj ligi odigrano je 16. kolo, nakon kojeg je na vrhu ljestvice Goli Vrh s 40 bodova, a slijede Prigorac s 39 i Lučelnica s 37 bodova.


Nogometni veterani su za vikend iza sebe ostavili 18. kolo. Na ljestvici vodi Jaska s 42 boda, drugi je Zrinski s 41, a treći Domagović s 40 bodova.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

Back to top button