SportVijesti

Nogometni vikend rezultati

Nakon pet uzastopnih pobjeda u Jedinstvenoj županijskoj ligi, nogometaši Vinogradara iz Mladine upisali su poraz. Zeleni su gostovali kod vodećeg Samobora i izgubili rezultatom 2:0.

Vinogradar je s 27 bodova (jedan bod oduzet) u donjem dijelu ljestvice, odnosno na 13. mjestu u konkurenciji 18 ekipa. Vodeći je Samobor s 59, drugi je Top s 50, a treći Mraclin s 49 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


U Prvoj županijskoj ligi zapad, u kojoj nastupaju uvjetno rečeno “četiri naša kluba” odigrano je 23. kolo koje je u u Krašiću donijelo susret između istoimenog domaćina i Mladosti iz Klinča Sela, a utakmica je završila neodlučenim rezultatom 1:1. Jamnica je na domaćem terenu u Pisarovini slavila s minimalnih 1:0 protiv Klokočevca, a nogometaši Jaske su u četiri dana odigrali dvije utakmice. Najprije su u zaostalom susretu 12. kola gostovali kod vodeće Bregane i doživjeli poraz 3:1, a za vikend su u redovnom 23. kolu ugostili ekipu Pušće i slavili s uvjerljivih 4:1.

U Prvoj županijskoj ligi, šestom rangu nogometa u Hrvatskoj, od četiri kluba iz Nogometnog središta Jastrebarsko, najbolja je Jaska koja je na četvrtom mjestu s 47 bodova, Jamnica je šestoplasirana s 37, Krašić je 14. s 19, a klinčaselska Mladost 16. sa 16 bodova u konkurenciji 18 momčadi. Vodeća je Bregana sa 60 bodova, a drugi Zrinski s 59.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Povezane vijesti

Druga županijska liga zapad za vikend je donijela 19. kolo u kojem su zabilježeni ovi rezultati:

Dinamo Okić – Sveta Jana 2:0

Mladost Brezarić – Croatia Pojatno 0:2

Samoborski Otok – Pribić 4:3

Donja Kupčina – Zdenčina 0:1

S obzirom da u ligi nastupa 9 momčadi, u svakom kolu je jedna slobodna, a u proteklom je to bio Kupinec.

Na ljestvici vodi Zdenčina s 33 boda, a slijede Dinamo Okić s 32, Samoborski Otok s 31 te Croatia Pojatno i Pribić s po 30 bodova. U Donjem dijelu su Kupinec sa 18, Sveta Jana i Mladost Brezarić s po 12 i Donja Kupčina s 11 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


U Županijskoj malonogometnoj ligi odigrano je 12. kolo, a u nastavku donosimo rezultate odigranih utakmica.

Guci – Slavetić 4:1

Lučelnica – Bratina 8:4

Čeglji – Gornja Zdenčina II 4:7

Prigorac – Gornja Zdenčina I 6:3

Nakon 12 odigranih kola vode malonogometaši Lučelnice s 31 bodom, a prvi pratitelji su Prigorac s 27, Goli Vrh s 25 te Gornja Zdenčina I s 24 boda.


Nogometni veterani su za vikend iza sebe ostavili 14. kolo u kojem su zabilježeni sljedeći rezultati.

Sveta Jana – Kupinec 4:2

Cvetković – Mladost Klinča Sela 3:1

Zrinski Ozalj – Domagović 0:0

Donja Kupčina – Zdenčina 2:3

Čeglje – Jaska 2:2

Dinamo Okić – Pribić 2:0

Na ljestvici veterana Nogometnog središta Jastrebarsko vodi Zrinski Ozalj s 32 boda, a slijede ih tri kluba s po 30 bodova – to su Dinamo Okić, Domagović i Jaska. Gornji dom veteranske ljestvice zatvaraju Sveta Jana s 25 i Cvetković s 23 boda.

Povezane vijesti

Back to top button