OstaloVijesti

Nova pjesma Grupe Mystic – “Jači od vremena” | foto, video

Grupa Mystic glazbeni je sastav koji već dugi niz godina djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Vrlo su popularni u širem jaskanskom kraju, a svoje nastupe uživo, u kojima se može čuti širok repertoar skladbi različitih stilova – od zabavne glazbe, preko rocka i popa, domaćih i stranih pjesama, tamburaških pa do narodne glazbe, često održavaju i izvan granica Hrvatske.

Članovi grupe su Dejan Volmut, Damir Blažinčić, Darko Golubić, Danijel Golubić i Miro Kufrin, a u prvoj postavi nekada je svirao i Ivan Zak koji je s bendom ostvario svoje prve nastupe u klubovima. Njihovo prijateljstvo kroz godine je samo jačalo, a rezultat je nova pjesma “Jači od vremena” koju je za Mystic napisao upravo Zak.

Članovi benda Darko, Vurica, Danijel, Damir i Miro o Zaku imaju samo riječi hvale: “Sa Zakom se zbilja znamo od kada smo bili klinci i još tada nam je bilo drago kada se odlučio za solo karijeru. Danas smo još ponosniji na njegov uspjeh iako mu odlazak nismo zaboravili pa ga time ucjenjujemo i ‘koristimo’ za nove pjesme kao što je i ova”, kroz smijeh su nam rekli dečki.

Bend ima preko 100 nastupa godišnje,a na njihovom repertoaru sada će se naći i novi singl „Jači od vremena“. Dečki ne misle stati na tome već u planu imaju i samostalni nosač zvuka jer im je glavni cilj lokalno djelovanje podići na višu razinu.

Oznake
Back to top button
Close