SportVijesti

Novo/staro sportsko vodstvo našega grada

Domagoj Šlat dobio je novi mandat na mjestu predsjednika Sportske zajednice Grada Jastrebarskog. Sinoć je, naime, održana izborna sjednica Skupštine Sportske zajednice, kojoj su od ukupno 33 udruge prisustvovali predstavnici njih 28, a koji su jednoglasno izabrali i podržali novo/staro sportsko vodstvo našega grada.

Nakon izbora, Domagoj Šlat zahvalio se na povjerenju koje je dobio za novi mandat, ali i za podršku kada je na tu funkciju izabran 2015. godine. Izrazio je zadovoljstvo zajedništvom koje danas vlada u Skupštini, ali i istaknuo da još uvijek postoje određeni problemi koji se mogu i moraju bolje riješiti, te će upravo to biti u fokusu u novom mandatu.

Uz Domagoja Šlata za predsjednika, sinoć je Ivan Hodak izabran za dopredsjednika Sportske zajednice, a za članove Upravnog odbora izabrani su: Mateja Baltorinić, Mario Brnabić, Danijel Slavić, Krešimir Radelja, Tomislav Matek, Ivan Šeperić Grdiša i Tomislav Ciban. U Nadzorni odbor, ponovno su izabrani Ines Jerčinović i Darko Stipanec, te nova članica Ivana Španić.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close