Jaska i okolicaVijesti

Obitelj Jambrović seli u privremeni dom

Obitelj Jambrović, čija je kuća teško stradala u nedavnom potresu, seli u novi privremeni dom u Dragi Svetojanskoj. Naime, obitelj Špigelski, u suradnji s Gradom Jastrebarsko, ustupila je na korištenje kuću, garažu i gospodarske objekte koje će Jambrovići bez naknade moći koristiti do obnove njihove kuće odnosno trajnog rješavanja stambenog pitanja.

Obitelj Jambrović danas je kod gradonačelnika Zvonimira Novosela potpisala Ugovor o korištenju nekretnine s davateljem Nikolom Špigelskim. Kuća je spremna za useljenje, a u narednim danima obitelji će u selidbi pomoći komunalne službe Grada Jastrebarskog koji na svojim web stranicama prenosi zahvale Jambrovića Nikoli Špigelskom i gradonačelniku Novoselu na svim poduzetim radnjama.

“Drago mi je što smo postigli kompromis i barem privremeno riješili pitanje stambenog zbrinjavanja obitelji Jambrović. Od srca zahvaljujem obitelji Špigelski na ovom velikom humanitarnom činu. Posebno me veseli činjenica da će ova obitelj uskoro biti na toplom i sigurnom mjestu, sve dok se ponovno ne vrate na svoje, u svoj dom. Grad će pomoći obitelji da to bude što prije“ – prenosimo s gradskog weba riječi gradonačelnika Zvonimir Novosel.

Sličan sadržaj

Back to top button