Jaska i okolicaVijesti

Od ponedjeljka se nastava odvija virtualno, rad vrtića se obustavlja na dva tjedna

U svim školama od ponedjeljaka 16. ožujka nastava će se odvijati virtualno.

Učenici od prvih do četvrtih razreda osnovne škole pratiti će nastavu putem posebnih emisija na Hrvatskoj radioteleviziji na programu HRT3 te putem Sportske televizije, a za više razrede će se osigurati online nastava.

Detaljnije informacija te upute o nastavi na daljinu škole su objavile na svojim internet stranicama.

Tijekom vikenda provoditi će se sve pripremne aktivnosti i radnje za organizaciju online nastave prema uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja, kako bi se do ponedjeljka ujutro osigurala protočnost točnih i cjelovitih informacija između Ministarstva i svih sudionika nastavnog procesa, odnosno ravnatelja, učitelja, učenika i roditelja.

Za eventualne nejasnoće, roditelji se mogu obratiti svojim razrednicima ili školama, a ona djeca, koja nemaju mogućnost ostati kod kuće, mogu dolaziti u škole.

Rad dječjeg vrtića Radost obustavlja se na dva tjedna

Osim privremene obustave rada škola, od ponedjeljka 16. ožujka, na dva tjedna obustavlja se i redovni rad dječjeg vrtića Radost Jastrebarsko.

Prema zaključku Stožera civilne zaštite Grada Jastrebarskog, roditelji djece koja pohađaju Dječji vrtić Radost, čuvanje djece trebaju organizirati unutar kruga obitelji.

Za roditelje koji nisu u mogućnosti osigurati da dijete bude kod kuće, u vrtiću će biti organizirana dežurstva. Dodatne informacije roditelji mogu dobiti u Dječjem vrtiću.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close