SportVijesti

Odigrana dva nogometna kola

U svega nekoliko dana u amaterskim nogometnim ligama odigrana su dva kola. U Jedinstvenoj županijskoj ligi igrači Vinogradara zabilježili su u tom periodu dva poraza. Najprije su na domaćem terenu s 1:4 izgubili od Naftaša Ivanića, a potom i za vikend u gostima s 3:0 od Sloge Križ. Zeleni nakon 30 odigranih kola sa 40 bodova zauzimaju 11. mjesto u konkurenciji 18 ekipa. Uvjerljivo vodeći je Samobor sa 75 bodova i utakmicom manje, drugi je Mraclin sa 65, a treći Top s 59.

I u Prvoj županijskoj ligi su odigrana dva kola u kratkom periodu. Polovičnog uspjeha s po jednog pobjedom i porazom bili su Jaska i Jamnica, klinčaselska je Mladost bila najuspješnija s dvije pobjede, dok je Krašić doživio  dva poraza. Jaska je najprije ostvarila veliku pobjedu protiv lidera Bregane s 3:2, a potom je poražena s 3:1 u gostima kod Novaka. Pisarovinska Jamnica je kod kuće slavila protiv Novaka sa 6:3, a onda je za vikend poražena s 2:1 u kod Sloge Suze. Mladost iz Klinča Sela je bila stopostona s dvije pobjede, prvo domaćim slavljem 4:0 nad Slogom Suzom a potom i gostujućom pobjedom s 3:2 nad Pušćom. Krašić je prošao najgore, izgubivši prvo kod kuće s 2:4 od Tigra iz Rakitja, a potom i s krajnje nestvarnih 15:1 kod Bregane.

Četiri kola prije kraja, na ljestvici Prve županijske lige vodi Bregana sa 78 bodova, slijedi Zrinski sa 76 te Tigar Rakitje sa 63 boda. Jaska je četvrta s 57, Jamnica šesta sa 46, Mladost Klinča Sela15. s 27 bodova, dok je Krašić posljednji 18. s 19 bodova.

Povezane vijesti

Back to top button