Jaska i okolicaVijesti

Odluka je donesena – iz Zagrebačke županije do Zagreba bez propusnice

Ono što smo ranije tijekom dana najavljivali, postalo je večeras i službeno – ukinute su propusnice za kretanje između područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije, priopćio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

Naime, s obzirom na gospodarske razloge i epidemiološku situaciju Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

To znači da se stanovnici Jastrebarskog, kao i oni s područja cijele Zagrebačke županije od sada mogu bez e- propusnice kretati unutar Zagrebačke županije i Zagreba.

Dodajmo kako za putovanje izvan Zagrebačke županije i Zagreba i dalje treba e-propusnica.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije zahvaljuju se Nacionalnom stožeru na promptnoj reakciji, kao i Gradu Zagrebu i njihovom Stožeru na suradnji. Iako e-propusnice više nisu potrebne pozivamo sve stanovnike na odgovornost te da se, kao i do sada, kreću samo u slučaju potrebe te da i dalje prate upute Nacionalnog stožera, a sve s ciljem sprječavanja širenja COVID-19, poručuju iz Zagrebačke županije.

 

Sličan sadržaj

Back to top button