Jaska i okolicaVijesti

Održan 8. Kup DVD-a Petrovina

Nedjeljno vatrogasno natjecanje “8. Kup DVD-a Petrovina”, okupilo je 40 natjecateljskih ekipa u 7 kategorija natjecanja. Od natjecatelja s područja našega grada, najbolje su uspjehe postigli, odnosno, u svojim kategorijama pobijedili:
– ekipa djevojčica DVD-a Domagović,
– muška mladež DVD-a Petrovina i
– muška ekipa DVD-a Volavje.

Rezultati u kategoriji djece i mladeži, gdje se natjecalo 30 ekipa. U kategoriji djece muške 6-12 godina, 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Mraclin, drugo ekipi DVD-a Molvice i 3. mjesto ekipi DVD-a
Mrzljaki – Goljak. U kategoriji djece ženske 6-12 godina, 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Domagović, drugo DVD-a Mrzljak – Goljak, a treće DVD-a Draganići. U kategoriji muške mladeži najuspješnija je bila ekipa DVD-a Petrovina, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Draganići, a treće ekipi DVD-a Mrzljaki-Goljak. U kategoriji ženske mladeži, najbolja je bila ekipa DVD-a Mrzljaki-Goljak.

Odrasli su se natjecali u tri kategorije, a snage je odmjerilo 10 ekipa. U kategoriji žena, 1. mjesto pripalo je ekipi iz DVD-a Sveta Nedelja, 2. ekipi DVD-a Novaki, a treće ekipi DVD-a Stankova. U kategoriji muški B, 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Volavje, a drugo ekipa DVD-a Petrovina. U muškoj A kategoriji, 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bobovec, 2. ekipi DVD-a Katoličko Selišće, a 3. ekipi Staro Čiče.

Prijelazni pehar KUP-a osvojila je ekipa DVD-a Volavje, za najbolje vrijeme vježbe na natjecanju, DVD Novaki proglašeni su najboljom fairplay ekipom a Super kup je osvojila ekipa DVD-a Katoličko Selišće.

Pehare i diplome najboljim ekipama uručili: načelnik HVZ-a Željko Popović, zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak i zamjenik jaskanskog gradonačelnika Stipe Bučar, te zapovjednik VZ GJ Vedran Boričević i predsjednik i zapovjednik DVD-a Petrovina – Ivan Samarin i Mladen Cvetan.

foto: VZG Jastrebarsko
Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close