Jaska i okolicaVijesti

Održana prva revija pasa, jaskanske šape na crvenom tepihu | audio, foto

U okviru manifestacije Advent u Jaski, pri samom njenom kraju održana je po prvi puta revija pasa. Jaskanske šape tako su se prošetale perivojem u subotu popodne, a o samoj reviji više nam je rekla Petra Masnec iz gradske Turističke zajednice:

 

Odaziv vlasnika pasa i njihovih najboljih četveronožnih prijatelja je bio vrlo dobar, navratili su i mnogi koji nisu svoje pse prijavili za sudjelovanje, a isto tako i brojni znatiželjni građani koji su došli vidjeti ovu reviju na koju su stigli i peseki iz azila.

Veterinarka veterinarske Stanice Jastrebarsko i voditeljica skloništa za nezbrinute životinje Mateja Budin:

 

Pobjednik prve jaskanske revije šapica je pas Diego Mateje Ivančić koji je dobio najglasniji i najveći pljesak posjetitelja:

 

I premda je ovo bila prva revija pasa u našem gradu, sudeći po reakcijama sugrađana koje su sve redom pozitivne i pune hvale, zasigurno neće biti i posljednja:

 

Nagrade je pripremila Željka Nemec, a nagrađeni su: Mister – Njemački špic Diego, vlasnice Mateje Ivančić,  Missica – Sibirski haski Bella, vlasnika Luke Braje, 1. pratilja – mješanka Brita, vlasnice Sene Klanjčić, i 1. pratitelj – Doberman Argon, vlasnice Aline Petrović Dedić.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close