SportVijesti

Održana sjednica Skupštine Sportske zajednice

Jednoglasno je usvojen plan rada i financijski plan za 2020.

U ponedjeljak, 30. prosinca, održana je sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog. Skupština na čelu s predsjednikom Domagojem Šlatom izrazila je zadovoljstvo da Grad nastavlja pratiti i podupirati rad Zajednice. Povećanjem dotacije od Grada i ostvarivanjem vlastitih prihoda, Zajednica je u financijskom planom više od 90% proračuna kroz nekoliko stavaka usmjerila za rad sportskih udruga, ali i projekte koje je pokrenula prošle godine, a nastavlja i u 2020.

Zajednica je, kako je istaknuto, veliku pažnju usmjerila na sportsku infrastrukturu. Prije četiri godine krenulo se s planskim ulaganjima u sportske objekte kako bi zadovoljili minimalno osnovne uvjete korištenja, ali i s većim ulaganjima koja podrazumijevaju rekonstrukciju ili gradnju objekata, odnosno sportskih igrališta. Tako će se i ove godine s dodatnih 250 tisuća kuna kuna iz Proračuna Grada nastaviti raditi na obnovi sportske infrastrukture.

Sjednici je prisustvovao gradonačelnik Zvonimir Novosel, kao i zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar. U svom pozdravnom govoru gradonačelnik je istaknuo zadovoljstvo radom Zajednice i klubova, te napomenuo da je upravo to bio jedan od bitnih razloga povećanja sredstava Zajednici za ovu godinu. Naglasio je pritom kako mu je izuzetno drago vidjeti zajedništvo koje vlada u Zajednici unatrag nekoliko godina, te istaknuo kako će Grad uvijek u skladu sa svojim mogućnostima pratiti rad svih Zajednica, pa tako i sportske.

Nakon sjednice, predsjednik Domagoj Šlat zaželio je svim sportašima i sportskim djelatnicima uspješnu Novu godinu sa željama da se ostvare svi osobni i poslovni planovi, a evo što je tom prilikom rekao našem novinaru:

 

 

Slična tema:

Back to top button