SportVijesti

Sa sjednice Sportske zajednice Jastrebarsko | foto, audio

Sportska zajednica Grada Jastrebarskog na svojoj je nedavnoj sjednici Skupštine raspodijelila sredstva sportskim udrugama koje su se javile na javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2019. godinu.

Odluka je donesena većinom glasova, dok su Izvješće o radu te Financijsko i izvješće Nadzornog odbora za proteklu godinu, usvojeni jednoglasno.

Nekoliko udruga i na ovoj je sjednici izbrisano iz članstva Sportske zajednice, s čijim je predsjednikom Domagojem Šlatom odmah nakon sjednice Skupštine razgovarao naš novinar Zdenko Vuković:

 

Sjednici skupštine Sportske zajednice nazočio je i gradonačelnik Zvonimir Novosel, koji je izrazio zadovoljstvo radom Zajednice i njenih članica unatrag tri godine. Istaknuo je, također, da od strane Grada vodstvo Zajednice i njene članice imaju potporu, te da je Grad otvoren za svaku suradnju i pomoć kao što je bio slučaj i do sada. “Financijski, Grad se maksimalno trudi da zadovolji potrebe sporta, te će tako biti i ubuduće”, poručio je gradonačelnik Novosel.

Slična tema:

Back to top button