OstaloVijesti

Opća opasnost ovaj petak u klubu Boogaloo

Vlasnici brojnih hitova i miljenici domaće publike, grupa Opća opasnost, najavljuje koncert u
zagrebačkom klubu Boogaloo ovog petka 19. listopada, što će ujedno biti i njihov prvi koncert u Zagrebu na kojem će predstaviti svoj novi hit singl “Da je Bog dao”.

Bend je poharao sve top liste, miljenici su glazbenih urednika i publike te jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Hrvatskoj. Nakon 26 godina karijere, pet studijskih albuma i nebrojenih hitova, Pero, Žiža, Igor, Kameni, Sojka i Bani publiku će razveseliti novim hit singlom i presjekom najboljih pjesama dugogodišnje karijere.

‘Uzalud sunce sja’, ‘Jednom kad noć’, ‘Treba mi nešto jače od sna’, ‘Doktore’, ‘Opća Opasnost’, ‘Pobjego sam’, ‘Za svaku tvoju suzu’ samo su neke od pjesama u kojima će zagrebačka publika ponovno uživati u cjelovečernjem nastupu jednog od najpopularnijih domaćih bendova.

Opća opasnost iza sebe ima bogatu karijeru prepunu sjajnih koncerata, a da je njihova veza s publikom zaista posebna, moći ćemo se uvjeriti u klubu Boogaloo u petak 19. listopada.

Ulaznice za koncert su u prodaji na webu i svim prodajnim mjestima Entria i Eventima, Rockmarku, Dirty Old Shopu i blagajni kluba Boogaloo od 12 do 16 sati.

LINK NA ULAZNICE

Oznake
Back to top button
Close