Jaska i okolicaVijesti

Općina Klinča Sela dvodnevnim programom obilježava Dan općine

Općina Klinča Sela danas obilježava svoj Dan općine kojeg slavi povodom predstojećeg blagdana Male Gospe.

Središnji događaj povodom Dana općine, svečana je sjednica klinčaselskog Općinskog vijeća koja će biti održana danas od 12 sati u Restoranu Better. Sjednici će prethoditi polaganje vijenca i paljenje svijeća svim poginulima za Domovinu kod križa na groblju u Klinča Selu.

Povodom Dana općine Klinča Sela, večeras će u 20 sati na Trgu Franje Tuđmana biti otvoren i sajam obrtnika, poduzetnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva.

Sutr od 10 sati biti će održan i malonogometni turnir Mjesnih odbora, kao i vatrogasna natjecanja poslijepodne od 17 sati, a u 19 će početi nastupi kulturno-umjetničkih društava. Svi posjetitelji moći će kušati i besplatni grah, a večernji sati bit će u znaku zabavno – glazbenog programa, pa tako večeras nastupa Slavonia band.

10 godina Kuburaša

U okviru događanja povodom Dana općine Klinča Sela, u subotu, 7. rujna, kuburaška udruga Okić obilježiti će svoju 10. obljetnicu uspješnog djelovanja. Proslava će biti održana na trgu dr. Franje Tuđmana pod pokroviteljstvom načelnika i općine Klinča Sela.

Program obilježavanja početi će u 14:15 sati svečanim mimohodom kuburaških udruga, a nastaviti se u 15 sati pucanjem kuburaša. Svečana sjednica, kao središnji događaj proslave 10. rođendana kuburaške udruge Okić, počinje u subotu u 15:30 h.

 

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close