Jaska i okolicaVijesti

Općina Klinča Sela | Sufinanciranje prijevoza učenika i Javni poziv za dodjelu stipendija

Općina Klinča Sela sufinancirat će cijenu mjesečnih karata za prijevoz redovitih studenata sa svog područja za razdoblje do 30. rujna 2020. godine. Troškovi prijevoza redovitih studenata sufinancirat će se u visini 25% cijene mjesečne karte prema važećim cjenicima usluga prijevoza putnika u cestovnom linijskom prijevozu javnih prijevoznika. Općina će redovitim studentima, u svrhu dokazivanja prava na subvencionirani prijevoz, izdavati potvrde ili ovjeravati obrazac zahtjeva javnih prijevoznika za izdavanje karte.

Javni poziv za dodjelu stipendija

Raspisan je Javni poziv za dodjelu stipendija Općine Klinča sela za akademsku godinu 2019/20. u kojoj će ova općina dodijeliti stipendije redovitim studentima sa svog područja u iznosu od 500,00 kuna mjesečno, a stipendija se dodjeljuje za deset mjeseci. Rok za podnošenje prijave je 15.listopada ove godine. Obrazac prijave moguće je preuzeti na službenoj Internet stranici Općine ili u osobno Općini Klinča Sela.

Prijedlog liste kandidata objaviti će se na oglasnoj ploči i službenoj Internet stranici najkasnije u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava. Svi ostali detalji i to me tko ima pravo prijava te potrebnoj dokumentaciji dostupni su također na općinskom webu.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close