Jaska i okolicaVijesti

Opet veliko zanimanje za “Plac mljac”, sljedeći je 9. studenog

Sajam darova zemlje, vrta i polja “Plac mljac”, koji je prošle subote uspješno održan po drugi puta, održavati će se kao što je bilo i najavljeno svake prve subote u mjesecu, no u studenom će zbog blagdana Svih Svetih biti pomaknut na subotu 9. studenog.

Uz crkvu svetog Nikole, pored ponude 20-tak prodajnih štandova, posjetitelji će tada uoči Martinja moći kušati i pečene kestene i mladi portugizac.

Inače, i posljednji “Plac mljac” pokazao je veliko zanimanje Jaskanaca za zimnicu od povrća, pekmeze, mliječne proizvode, svježe voće i povrće, ulja i ostale proizvode od buča, voćna vina, likere i sirupe, med i druge pčelinje proizvode te ostale prirodne pripravke koje su ponudili proizvođači.

“Zadovoljni smo što je zanimanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava za sudjelovanjem na našem Sajmu sve veće, no istovremeno smo svjesni da ponudu u smislu kvalitete ali i kvantitete moramo prilagoditi potrebama našeg grada odnosno naših sugrađana. Stoga, nećemo odstupati od naše prvotne zamisli da “Plac mljac” bude naš mali jaskanski sajam koji će donijeti korist i zadovoljstvo, kako kupcima, tako i proizvođačima” – kaže Nikolina Ribarić, ravnateljica Centra za kulturu Jastrebarsko koji je glavni organizator sajma.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close