Jaska i okolicaVijesti

Osnivanje SK NL podržala jaskanska politička scena | audio

Boris Klemenić je predsjednik, Anđelko Reparinac potpredsjednik, Vid Županić tajnik, a Iva Boričević blagajnica nove političke stranke ‘Sjepan Kožić nezavisna lista’ koja je sinoć osnovana u Jastrebarskom.

Osnivanje stranke koja na početku svog djelovanja okuplja 30-tak članova, došli su sinoć pozdraviti čelnici svih političkih stranaka u našem gradu: predsjednik SDP-a ujedno i gradonačelnik – Zvonimir Novosel, predsjednik HSS-a – Filip Tončić, MOST-ov šef – Roman Rodić, ispred jaskanskog ogranka Milan Bandić 365 – Aleksandar Stanić, te predsjednik HDZ-a – Andrej Krlin u pratnji Miljenka Pavlakovića i Tomislava Preprotića.

Takvu podršku svih političkih opcija u Jastrebarskom do sada nije dobilo osnivanje niti jedne stranke, čime je Boris Klemenić bio posebno zadovoljan.

 

Osim što je izrazio zadovoljstvo odazivom čelnika svih glavnih političkih stranaka u Jastrebarskom na osnivanje, Klemenić je izrazio zadovoljstvo ali i ponos svojim stranačkim članstvom. Pojasnio je i zašto?

 

Jaskanski ogranak SK NL okuplja šaroliko i ponajviše mlado članstvo:

 

Na kraju svog prvog javnog obraćanja u funkciji predsjednika stranke ‘Sjepan Kožić nezavisna lista’ bivši predsjednik jaskanskog HSS-a i bivši jaskanski gradonačelnik, sinoć je istaknuo:

 

Jaskanski ogranak ‘Sjepan Kožić nezavisna lista’ 13. je po redu osnovan na području Zagrebačke županije. Njegovo osnivanje pozdravio je sinoć u ime vodstva te stranke potpredsjednik – Vlado Horina, a učinili su to i čelnici Kožićeve stranke iz susjednih gradova i općina, kao i stranačkih organizacija SDP-a, MOST-a, HSS-a, HDZ-a, i MB 365 iz Jastrebarskog.

Činjenicu da je SK NL okupio sve jaskanske stranke za istim stolom, komentirao je za naš radio gradonačelnik i predsjednik jaskanskog SDP-a – Zvonimir Novosel:

 

Osnivanje Kožićeve stranke u našem gradu, pozdravio je sinoć i predsjednik jaskanskog HSS-a, ujedno i potpredsjednik Gradskog vijeća), Filip Tončić:

 

Opširniji audio izvještaj poslušajte u Središnjici (od 02:34 do do 17:50)

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close