Jaska i okolicaVijesti

Otvorena izložba radova nastalih na Ljetnoj igraonici | foto, video

U srijedu je otvorena već tradicionalna Izložba likovnih, lutkarskih i kreativnih dječjih radova nastalih na ovogodišnjoj Ljetnoj igraonici. Tom je prilikom premijerno prikazan i film koji je nastao na Filmskoj radionici.

Naime, ovogodišnja Ljetna igraonica po prvi puta u svoj je program uvrstila Filmsku radionicu koja je bila iznimno posjećena. Djeca su osmislila tekst, nacrtala slike, snimila kadrove te sve montirala, pod budnim okom i mentorstvom voditelja Davora Rogića. Inače, izložba je postavljena u predvorju Glazbene škole Jastrebarsko, a program je održan u njihovoj koncertnoj dvorani.

Otvorenje ove izložbe ujedno je bilo središnji događaj u okviru Dječjeg tjedna u našem gradu koji se obilježava od 7. do 13. listopada pa su i glavni akteri bila djeca. Program je tako vodila zamjenica Dječje gradonačelnice, Paula Golub, u programu su nastupile članice Baletnog studija i polaznici glazbene škole Jastrebarsko, a izložbu je otvorila Dječja gradonačelnica, Gita Pukšar. Na samom kraju predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko, Nikolina Ribarić, prigodno je zahvalila svim zaslužnim pojedincima, sponzorima i suradnicima. Otvorenju izložbe nazočio je i gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Slična tema:

Back to top button