Jaska i okolicaVijesti

OTVORENO KLIZALIŠTE | U Jastrebarskom počele adventske manifestacije

Grad Jastrebarsko pridružio se ovoga vikenda brojnim hrvatskim gradovima u kojima su otpočele adventske manifestacije, a na Strossmayerovom trgu, gdje se održava Advent u Jaski, u subotu je otvoreno i klizalište, koje je odmah i privuklo velik broj djece i mladih. Klizača je bilo tim više, jer je na dan otvorenja klizanje za sve bilo besplatno.

Advent u Jaski, kojeg organizira gradska Turistička zajednica, uz pokroviteljstvo Grada Jastrebarskog, svečano je otvorio gradonačelnik Zvonimir Novosel koji je pozvao Jaskance da uživaju u svemu pripremljenom ove godine.

U zabavnom programu nastupili su: pjevački zbor Ad Hoc, Manuela Budišćak i Marijan Bingula, glumci Kazališta Škrabe, članovi dječjeg zbora Hitići i neizostavni Djed Mraz, koji je na Štros stigao u pratnji mažoretkinja.

Dodijeljene su i nagrade najkreativnijim autorima likovnih i literarnih radova pristiglih na natječaj “Božićna želja”.
Sezonske karte za klizalište osvojili su: Melisa Radić, Tara Pintar, Fran Hrvoj, Petra Čolig, Lorena Mintas i Nika Cipovec. Zbog velikog broja prijavljenih radova na natječaj, Turistička zajednica odlučila je nagraditi sve prijavljene jednim besplatnim klizanjem koje će se održati u subotu, 9. prosinca. Karte je najboljima uručila Ivana Herceg, direktorica turističkog ureda, koja je ispred organizatora predstavila ovogodišnji program Adventa. Ove godine je novost – škola hokeja, koja će se, uz školu klizanja za vrtićku i školsku djecu, održavati na klizalištu.

Uz klizalište se nalazi i kućica s ugostiteljskom ponudom, koja je svakodnevno otvorena od 16 do 22 sata.

Advent u Jaski, potrajat će sve do 14. siječnja.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close