Livestream
Jaska i okolicaVijesti

Ove nedjelje tradicionalno Desinečko Ivanje

Desinečko Ivanje, tradicionalna sportsko-kulturno-zabavna manifestacija održat će se u organizaciji DVD-a Gornji Desinec, ove nedjelje, 17. lipnja na Trgu Sv. Ivana u Gornjem Desincu. Istovremeno će biti održano i vatrogasno natjecanje djece od 6 do 12 godina.

Programom događanja organizatori već od 8 h najavljuju 13. vatrogasni malonogometni turnir, a ostala događanja u okviru Desinečkog Ivanja bit će u popodnevnim satima obzirom da u 16 h počinje 3. KUP DVD-a Gornji Desinec, odnosno spomenuto dječje vatrogasno natjecanje te od 18 h kulturno umjetnički program u kojem će nastupiti FA Šiljakovina, KUD Okićka trešnja, Klinčaselske mažoretkinje i PO DVD-a Gornji Desinec, da bi navečer krenula i zabava uz glazbeni sastav BOTTO.

Domaćini kao i uvijek očekuju i pozivaju brojne posjetitelje ne samo s područja Desinca, već i Prhoča i okolnih naselja kao i cijelog jaskanskog kraja da se pridruže ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Jastrebarskog, Zvonimira Novosela te uz suorganizaciju jaskanske gradske Turističke zajednice.

Komentari:

Oznake
Close