Jaska i okolicaVijesti

Ovog mjeseca počinje puno zanimljivih i obrazovnih programa

Kreću znanstvenici, strani jezici, mentalna aritmetika, tečajevi slikanja i crtanja te filmska, informatička i znanstvena radionica

“Pridružite se veseloj skupini za istraživanje i eksperimentiranje, uključite se novi ciklus radionica Malih znanstvenika koje će se održavati petkom poslije podne u Žitnici u Perivoju Erdödy.” – poziv je to koji stiže iz Društva naša djeca Jastrebarsko, a prijave se primaju do 15. rujna na mail prijava.dndjastrebarsko@gmail.com. Prvi susret bit će u petak, 18. ovog mjeseca za predškolce u 17 h, a za djecu školske dobi od 18 h. Participacija za sudjelovanje na Malim znanstvenicima u rujnu će biti 50 kn, a inače je mjesečna članarina 100 kn.

Centar za kulturu Jastrebarsko objavio je poziv za upise na tečajeve stranih jezika. Tečajevi će biti organizirani u malim skupinama polaznika uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. U planu su tečajevi engleskog i njemačkog jezika i to početni i napredni za odrasle i osnovce te za umirovljenike, a također pružit će se mogućnost prijave za učenje talijanskog, španjolskog, francuskog i turskog jezika prema stupnju znanja i interesu polaznika.

Osim tečajeva stranih jezika i radionice Malih znanstvenika, Centar za kulturu Jastrebarsko pokreće i mentalnu aritmetiku odnosno trening za mozak djece od 4 do 13 godina, a uskoro kreće i niz drugih zanimljivih programa kao što tečajevi slikanja i crtanja te filmska, informatička i znanstvena radionicu. Na filmskoj radionici polaznici će moći doznati i naučiti više o filmskoj montaži i snimanju, na informatičkoj će se baviti programiranjem i robotikom, a na znanstvenoj pokusima, istraživanjem te radom s mikroskopom.

Prijave zainteresiranih se primaju se na broj telefona 6281 126 ili e-mail adresu prijave@czk-jastrebarsko.hr ili osobno u Centru za kulturu radnim danom od 8 do 16 sati.

Opširnije o svemu govori ravnateljica CZK Nikolina Ribarić:

 

Sličan sadržaj

Back to top button