OstaloVijesti

Ovog vikenda tradicionalna izložba vina “Vivodina 2019.”

Vivodinski kraj ovog će vikenda svojim gostima i posjetiteljima ponuditi ono najbolje što su tamošnji vinari proizveli od plodova njihovih vinograda.

Naime, Udruga vinogradara, vinara i voćara Ozalj i ove godine organizira tradicionalnu, 27. izložbu vina “Vivodina 2019.” koja će se održati od 14. do 16. lipnja u Vivodini.

Prvog dana manifestacije, u petak, nakon svete mise u vivodinskoj župnoj crkvi Sv. Lovre, od 20 sati slijedi dodjela odličja i degustacija najbolje ocijenjenih vina te nastup KUD-a Vivodina, a glavni glazbeni gost večeri bit će Mate Bulić čiji je koncert najavljen za 22 h.

Subota 15. lipnja bit će u znaku biciklijade vinskom cestom koja će startati u 13 h, a sat vremena kasnije počinje i 11. “Gastrolov” – kulinarsko natjecanje lovaca kuhara Lovačkog saveza Karlovačke županije u pripremi lovačkog gulaša i specijaliteta od divljači.  Očekuje se i dolazak konjanika dok u večernjim satima slijedi zabava za posjetitelje uz grupu Luda noć.

U nedjelju, posljednjeg dana ovogodišnje vivodinske vinske priredbe, organizatori već od popodnevnih sati najavljuju pravu pučku feštu i narodno veselje te zabavno glazbeni program u kojem nastupa TS Boemi.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close