192/193 infoVijesti

Ozljeda nakon pada s kamiona i dvije prometne, vikend akcija u tijeku

Nesreća na radu (u Kupincu) i dvije prometne nesreće (u Velikoj Jamničkoj i Krašiću), događaji su, zbog kojih je jaskanska policija u četvrtak morala izlaziti na očevide.

Dojavu o nesreći na radu u mjestu Kupinec, policija je dobila nešto iza 9 sati, a dolaskom na mjesto događaja, utvrđeno je da je 52-godišnji radnik prilikom rada pao s kamiona, te pritom zadobio tjelesne ozljede.

Tjelesne ozljede zadobio je i 35-godišnji vozač, koji je u četvrtak iza 19 sati u mjestu Velika Jamnička, u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolika. Osobnim vozilom upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje.

Pola sata iza ponoći dogodila se i prometna nesreća u Krašiću, ali samo s materijalnom štetom. Tamo je nepoznati vozač upravljao s nepoznatim vozilom, te uslijed neprilagođene brzine sletio van kolnika i udario u metalnu ogradu, nakon čega se udaljio u nepoznato.

Vikend akcija plavaca

I tijekom ovog, prvog vikenda u mjesecu kolovozu, na području Policijske uprave zagrebačke, pa tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provodi se pojačan nadzor vozila i vozača.

Riječ je o već tradicionalnoj vikend akciji za koje policija posebno nadzire: prekoračenje dopuštene brzine vožnje, vožnju pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenje sigurnosnog pojasa, kao i druge prekršaje, koji utječu na posljedice prometnih nesreća.

“Ovim putem molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila, a sve u cilju povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.”– poručuju iz Policijske postaje Jastrebrsko.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close