Jaska i okolicaVijesti

Peto izdanje festivala “Život i smijeh”

Petu godinu zaredom, Gradsko kazalište Jastrebarsko organizira festival “Život i smijeh“, koji počinje iduće subote, 19. svibnja i odvijati će se do nedjelje, 27. ovog mjeseca. I ovogodišnji, bogati program, namijenjen je svim generacijama ljubitelja kazališne umjetnosti.

Predstavljanje festivala i već tradicionalna prodaja ulaznica i festivalskih majica bit će održana u subotu 19. svibnja, od 9 sati, ispred Gradskog muzeja i galerije Jastrebarsko. Prva predstava namijenjena je našim najmlađim sugrađanima “Tri vučića i velika zla svinja”, za jaskanske će mališane odigrati Laboratorij zabave, iduće subote, u potkrovlju muzeja, s početkom u 11 sati, uz besplatan ulaz.

Na svim ostalim kazališnim događanjima ovogodišnjeg ŽIS-a, ulaznice se naplaćuju, jer se tim novcem nastavlja daljnje stipendiranje jaskanskih srednjoškolaca, kao i održavanje besplatnih glumačkih radionica za kazališnu mladež. U utorak 22. svibnja, nastupit će stand up komičar Vlatko Štampar, u Marittimu clubu.

Ostala događanja bit će održana u Domu kulture, a to su: zabavna monodrama “Dimnjačar”, u izvedbi Kerekesh teatra u petak, 25. svibnja; dječja predstava “Petrica Kerempuh”, Kazališne družine Pinklec i Medley teatra u subotu, 26. svibnja, prijepodne; te navečer komedija “Taksimetar” u produkciji Teatra Exit, i u nedjelju, 27. svibnja, nastup jednog od najboljih stand up komičara ovih
prostora Ivana Šarića.

 

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close