Jaska i okolicaSportVijesti

Plesni studio Instinct osvojio tri zlatna pehara u Samoboru

Plesni studio Instinct sudjelovao je jučer na 2. Samoples Dance Challenge-u u Samoboru i osvojio tri zlatna pehara i više od 60 medalja!  Naime, skupine Minioni, Pinokio i Stars sa svojim trenericama Lanom Jerčinović i Marijom Bobinski nastupile su u kategoriji Commercial/MTV style i u svim dobnim skupinama osvojile prva mjesta.

Natjecanje organizira Plesni klub Point Samobor drugu godinu, a Instinct je po prvi put s tri koreografije nastupio na natjecanju, na kojem je sudjelovalo preko tisuću plesača iz više od 25 plesnih studija iz Hrvatske.

Minioni su nastupili sa zlatnom koreografijom “Za nju” (kategorija MINI), Pinokio s energičnom koreografijom “San” (kategorija DJECA), a Stars moćnom izvedbom koreografije “P.O.P.” (kategorija KADETI).

“Zahvaljujemo svim roditeljima koji strpljivo i uporno potiču svoju djecu da na treninzima, ali i nastupima, daju sve od sebe i naravno svoj predivnoj djeci koja su oduševila publiku i stručni žiri na svojem prvom natjecanju! Najmlađe su se skupine tako pridružile najstarijoj skupini Gold koja je na ESDU DanceStar natjecanju zaslužila prolazak na svjetsko prvenstvo; te sada nestrpljivo očekuju završetak TREPS natjecanja za Juniore, Silver i Gold.” – poručili su iz Plesnog studija Instinct, koji okuplja više od 110 plesačica i plesača iz Jastrebarskog i okolice u šest dobnih skupina.

Komentari:

Oznake
Close