SportVijesti

Počinje nova sezona nogometnih uzbuđenja

Ovaj vikend počinju nogometna prvenstva za klubove za šireg jaskanskog područja. Već tradicionalno, u najvišem rangu i to u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi zapad, nastupaju zeleni iz Mladine.

U prvom kolu Vinogradar će biti domaćin Zagorcu, a utakmica se igra u nedjelju s početkom u 17:30 sati na Sportskom rekreacijskom centru Mladina. Igrači Stjepana Gomerca i ove sezone jedni su glavnih favorite lige.

Dodajmo kako je ovo posljednja sezona u kojoj će u hrvatskom nogometu postojati tri treće lige kao što su to trenutno. Od sezone 2019./2020. treća liga igrat će se u pet skupina i to po središtima: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Varaždin. Potvrđeno je tako u četvrtak za zasjedanja Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.


Ligaške utakmice počinje i Kupinec u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi. Igrači Stjepana Puščaka u nedjelju će biti domaćini Zrinskom. Utakmica počinje u 17:30 sati u Kupincu.


Prva županijska nogometna liga zapad također počinje ovog vikenda, a sva četiri kluba sa našeg šireg područja igraju u nedjelju. Jaska će u goste Tigru iz Rakitja, Mladost iz Klinča Sela gostuje kod imenjaka iz Kraja Donjeg, Dinamo Okić dočekuje Bestovje, a pisarovinska Jamnica će ugostiti Slogu iz Brezja. Sve utakmice počinju u 17:30 sati.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close