Jaska i okolicaVijesti

Počinju intervjui za pomoćnike u nastavi

Kandidati prijavljeni na natječaj za pomoćnike u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika u školama – partnerima na projektu Prsten potpore, imat će prethodnu provjeru sposobnosti putem intervjua i to od 24. kolovoza do 2. rujna.

Kandidati koji su se za pomoćnike u nastavi prijavili na našem širem području intervjue će imati 2. rujna prema sljedećem rasporedu: u 8 h u OŠ Kardinal Alojzije Stepinac Krašić, u 11 h u SŠ Jastrebarsko, sat vremena kasnije i u OŠ Ljubo Babić te popodne u 15 h u OŠ Klinča Sela Klinča Sela, a od 17:30 u OŠ Vladimr Nazor Pisarovina.

Na Internet stranicama škola bit će objavljen popis kandidata koji su ispunili formalne uvjete natječaja i koji su pozvani na selekciju. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri sposobnosti, smatra se da je povukao prijavu na natječaj.

Kandidati mogu pristupiti selekciji ukoliko njihova tjelesna temperatura nije viša od 37,2 (mjerena prije dolaska u školu), ako se osjećaju dobro i nemaju ukućane u samoizolaciji, ako nisu unutar prethodnih 14 dana boravili u inozemstvu, a ako jesu, moraju imati negativan PCR test koji nije stariji od 48 sati, zatim ukoliko nisu u proteklih 14 dana imali kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom te ako nemaju niti jedan od sljedećih simptoma: temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolju, curenje nosa ili gubitak njuha. Zbog provedbe epidemioloških mjera i sprječavanja širenja koronavirusa, svi kandidati koji pristupe selekciji, dužni su u prostoru škole nositi zaštitnu masku.

Slična tema:

Back to top button