192/193 infoVijesti

Pokušaj razbojništva vatrenim oružjem u G. Desincu

Djelatnici policijske postaje Jastrebarsko izvijestili su o događajima koje su zabilježili za vikend, a od nekoliko njih, jedna se odnosi na razbojništvo, a dvije na provale.

U petak je u večernjim satima zaprimljena dojava o pokušaju razbojništva nad djelatnicom trgovine u Gornjem Desincu. Nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenog oružja zatražio novac, a nakon kraćeg vremena udaljio se u nepoznato bez da je išta otuđio. Obavljen je očevid i daljnji rad se nastavlja – poručuju iz PP Jastrebarsko.

U subotu je pak evidentirana provala u osobno vozilo u mjestu Lučelnica, a nova se provala dogodila i jučer i to u vikendicu u Donjoj Kupčini. Jučer su se dogodile i dvije prometne nesreće. U Dragi Svetojanskoj sudarila su se dva osobna vozila i ostavili materijalnu štetu, dok je u Gradecu Pokupskom nesreća bila ozbiljnija. U sudara dva vozila, vozači i dvoje putnika zadobili su tjelesne ozljede.

POGLEDAJTE I OVO  GDCK Jastrebarsko: Prikupljeno 219 doza krvi, akcija traje još danas

Osim ovih intervencija, jaskanska policija objavila je rezultate vikend akcije u kojoj je s posebnom pažnjom nadzirala vozače mopeda, motocikala i bicikala. U akciji je ukupno evidentirano devet prekršaja, a zanimljivo da su bila svega dva prekršaja vozača navedene kategorije. Preostalih sedam prekršaja zabilježeno je kod vozača osobnih vozila.

Komentari:

Ako ste propustili:

Close