192/193 infoVijesti

POLICIJA: Četiri intervencije, izlazio i mrtvozornik

Pronalazak opojne droge marihuane postalo je sve češće u izvješćima jaskanske policije. Tako su jučer, u 10,35 sati, policijski službenici u gradu Jastrebarsko zatekli 20-godišnjeg muškarca u vozilu, a kod kojeg je pronađena marihuana. Isti je priveden u PP Jastrebarsko i slijedi mu optužni prijedlog.

U 11,20 sati od strane jednog građana dragovoljno je predana automatska puška i više komada raznog streljiva. Iz policije napominju da se i dalje provodi akcija “Manje oružja, manje tragedije”, tijekom koje građani mogu bez ikakve sankcije dragovoljno predati razna minskoeksplozivna sredstva, oružje i dr.

Izlazio mrtvozornik

Jučer u 16,15 sati u PP Jastrebarsko zaprimljena je dojava o pronalasku mrtvog 50-godišnjeg muškarca u kući u gradu Jastrebarsko. Na mjesto događaja izašao je mrtvozornik, a nisu uočeni tragovi nasilne smrti. Mrtvo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, obavijestila je jaskanska policija.

Dodajmo da je jutros u 05,50 sati zaprimljena i dojava o izlijevanju vode iz korita rijeke Kupe na državnu cestu D 36 u mjestu Gradec Pokupski. Cesta zatvorena za sva vozila, a dok se promet odvija lokalnom cestom kroz mjesto Selsko Brdo.

 

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili:

Close