192/193 infoVijesti

POLICIJA | Otuđen novac i nakit u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna, a pronađeno je i ukradeno vozilo

Za jaskansku su policiju večernji sati utorka bili vrlo dinamični. U 19 sati zaprimljena je dojava o provali u obiteljsku kuću u mjestu Bratina, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao u kuću odakle je ukrao novac i nakit.

Pola sata kasnije, policijski službenici su u mjestu Slavetić, u šumi, pronašli ukradeno osobno vozilo. Naknadno je PU Zagrebačka objavila kako je pronađen ranije otuđeni osobni automobil marke Fiat Uno sisačkih registarskih oznaka u vlasništvu 62-godišnjaka. Automobil je otuđen između 6. i 16. veljače na području Policijske uprave sisačko moslavačke.

A u 22:15 sati zaprimljena je i dojava o požaru dimnjaka na obiteljskoj kući u Jastrebarskom. Na mjesto događaja izašlo je 10 pripadnika DVD-a Jastrebarsko koji su požar uspješno ugasili. Nije bilo ozlijeđenih osoba, niti je nastala materijalna šteta.

foto: DVD Jastrebarsko

Vezano uz provalu, odnosno krađu, koja se u utorak dogodila u obiteljskoj kući u Bratini, Policijska uprava Zagrebačka objavila je nekoliko dodatnih informacija. Doznaje se tako, da je nepoznati počinitelj u kuću provalio u vremenu od 8:15 do 19 sati te otuđio novac i nakit, oštetivši 49-godišnjaka i 46-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Dodajmo još kako je policija danas izvijestila da je u jučer provedenoj akciji “Nadzor teretnih vozila i autobusa” na području PP Jastrebarsko, zabilježen jedan prekršaj kod vozača teretnih vozila.

Povezane vijesti

Back to top button