192/193 infoVijesti

Policija pronašla lopova koji je krajem srpnja ukrao traktor u Donjem Desincu

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “krađa”– izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. Naime, sumnja se da je on 26. srpnja ove godine u Donjem Desincu iz dvorišta radionice otuđio traktor marke Massey Ferguson u vlasništvu 56 godišnjaka, oštetivši ga za oko 75 tisuća kuna.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu dostavljeno posebno izvješće.”– stoji u priopćenju Policijske uprave Zagrebačke, koja objavljuje i više pojedinosti o krađi koja se dogodila u naselju Donja Reka.

Bilo je to između 10. i 11. rujna, od ponoći do 6 sati ujutro, kad je iz obiteljske kuće nepoznati kradljivac otuđio novac, nakit i drugo, oštetivši 33-godišnjakinju i 35-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policiji je u srijedu prijavljena i prijevara koja se dogodila u Donjoj Zdenčini gdje muškarac, koji je primio predujam, nije izvršio dogovorene radove.

A jaskanska policija danas je izvijestila i kako su obavili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim muškarcem u vezi provale u obiteljsku kuću na području Jastrebarskog. Protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close