192/193 infoVijesti

POLICIJA | U vikend akciji 33 prekršaja, danas počinje nova akcija kodnog imena ‘Pojas’

U subotu u 13:50 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom na pružnom prijelazu Cvetković, gdje je došlo do oštećenja polubranika od strane osobnog vozila kojim je upravljao 32-godišnji vozač.

Jučer je pak u 22:30 sati zaprimljena dojava o naletu osobnog vozila na divljač-srnu u mjestu Tržić. Obavljen je pregled mjesta događaja – javljaju iz PP Jastrebarsko.

Jutros u 2:00 sati jaskanski plavci primaju i dojavu o izlijevanju vode iz korita rijeke Kupe na kolnik državne ceste D36 u mjestu Gradec Pokupski u dužini od 20 metara i visine 5 cm. Uz postavljene privremene prometne znakove promet se za sada odvija usporeno.

Iz PP Jastrebarsko dolazi i izvješće o provedenoj vikend akciji “Nadzor alkohola, droge i brzina”, a u kojoj su evidentirana ukupno 33 prekršaja – 4 prekršaja vozača pod utjecajem alkohola, 15 prekršaja brzina, te 14 ostala prekršaja.

A nova akcija počinje već danas. Riječ je o akciji “Pojas”, tj. “Nadzor korištenja sigurnosnog pojasa” koja će trajati cijeli tjedan do nedjelje 18. ožujka.

Tijekom akcije posebna pozornost obratit će se na prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa od strane vozača i svih putnika u vozilu (kao i prema putnicima na stražnjim sjedalima), te pravilan prijevoz djece. Za navedene prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 500,00 kuna.” – poručuju iz  jaskanske policije.

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close