192/193 infoVijesti

Policija za vikend bilježi 6 intervencija i 17 prekršaja u akciji

Vikend izvješće jaskanskih plavaca, osim rezultata provedene akcije, uključuje i šest intervencija, od kojih su tri bile prometne nesreće. Prva od njih dogodila se u petak u 5:30 sati u Jastrebarskom, gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila prilikom kojeg je putnik zadobio tjelesne ozljede. Također u petak, u 23:45 sati, ista situacija dogodila se i u Čegljima, a ozljede je u ovoj nezgodi zadobila vozačica. Treća prometna dogodila se na subotnje jutro, u 8:30 sati u Klinča Selima gdje je došlo do sudara dva osobna vozila.

U subotu je ukraden bicikl iz dvorišta obiteljske kuće u Jastrebarskom, a tijekom popodneva prijavljen je nalet osobnog vozila na divljač-srnu u Kupincu.

Jučer u 23,50 sati, prilikom nadzora prometa, policijski službenici u Jastrebarskom su zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 58-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,70 promila. Priveden je u PP Jastrebarsko, zadržan do otriježnjenja i slijedi mu optužni prijedlog.

POGLEDAJTE I OVO  8 prekršaja u policijskoj akciji, ponovno i nezakonit prijevoz otpada

Što se tiče policijske vikend akcije “Nadzor alkohola, droge i brzina“, rezultirala je s ukupno 7 prekršaja, od kojih 7 prekršaja vozača pod utjecajem alkohola, te 10 ostalih prekršaja.

 

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili:

Close