Jaska i okolicaVijesti

Pomoćnici u nastavi | 19 kandidata u osnovnoj, 8 u srednjoj školi

Za 9 pomoćnika u nastavi, u jaskanskoj osnovnoj školi, javilo se 19 kandidata. Svi oni pozvani su na razgovor (sukladno natječaju objavljenom početkom ovoga mjeseca), koji će se održati u ponedjeljak 2. rujna u 13 sati u prostorijama škole u ulici Ante i Davida Starčevića 16.

Kandidati su: Tanja Stipanec, Monika Briševac, Mateja juriček, Sara Bohaček, Zdenka Sertić, Ankica Kadlec, Ivana Medur, Tajana Furdek, Mirela Bakin, Mirjana Valičević, Nataša – Margaret Mitrovski, Mateja Papić, Smiljana Pivac Sharp, Mateja Slugečić, Veronika Všetečka, Antonia Šamija, Božica Crljen, Danko Kovačina i Ana Bakalas.

Za kandidate koji se ne odazovu razgovoru, smatrati će se da su povukli prijavu na natječaj, izvijestila je jaskanska osmoljetka, u kojoj će: 6 pomoćnika u nastavi dobiti posao na ne puno radno vrijeme od 20 sati tjedno, 2 pomoćnika u nastavi također na ne puno radno vrijeme od 26 sati tjedno, te 1 pomoćnik u nastavi na ne puno radno vrijeme od 30 sati tjedno.

Osim u matičnoj školi u Jastrebarskom, pomoćnici u nastavi (koji će pomagati učenicima s teškoćama u razvoju, radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja), raditi će i u područnoj školi Desinec.

A selekcija kandidata za pomoćnika u nastavi u Srednjoj školi Jastrebarsko, također će kao i u osnovnoj školi, biti održana u ponedjeljak, 2. rujna i to u 15:30 sati. Formalne uvjete natječaja zadovoljilo je 8-ero kandidata, a nakon provjere sposobnosti putem intervjua, biti će odabrano dvoje pomoćnika u nastavi koji će raditi ne puno radno vrijeme od 35 sati tjedno.

Kandidati: Nikola Jovović, Božica Crljen, Suzana Hrvoj, Antonija Botički, Hanny Hudeček, Tanja Stipanec, Ana Bakalas i Tajana Furdek.

FOTO
ilustracija
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close