Jaska i okolicaVijesti

Posebni glazbeni događaj u našem gradu, stiže blues majstor

17. ovog mjeseca jaskanska glazbena publika imati će priliku uživati na jednom posebnom koncertu. Kino dvoranom će, naime, odzvanjati zvuci usne harmonike, spajajući country-blues i hrvatsku tradicionalu glazbu, u izvođenju Tomislava Golubana i njegovog tria.

 

Ribarić: Nakon korone organiziramo prvo kulturno događanje, 17. lipnja s početkom u 19:30 h u našoj kino dvorani. Ulaz je slobodan, ali molim sve zainteresirane koji žele doći da numerirane ulaznice preuzmu kod nas u Centru za kulturu, jer smo napravili raspored sjedenje sukladno epidemiološkoj preporuci i udaljenosti od 1,5 metar, pa kako bi sve proteklo po pravilima molim da se svi toga pridržavaju.

Nikolina Ribarić, ravnateljica Centra za kulturu, najavljujući ovaj posebni glazbeni događaj u našem gradu, još kaže:

 

Ribarić: Tomislav Goluban je glazbenik koji s radošću i veseljem i punim žarom svira usnu harmoniku, a promovira žanrove blues i country. S njim će nastupiti njegov trio koji je svjetskog glasa budući da je nastupaju po cijeloj Europi i SAD-u i imaju međunarodna priznanja. Mislim da je to jedan jako lijepi nastavak glazbenog uživanja u Jastrebarskom, a mi želimo, nakon korone i ‘pustoši za dušu’ u ovom periodu kada nije bilo kulturnih događanja, vratiti ljudima duhovnu hranu i ovim koncertom krećemo s događanjima, ali isto tako najavljujemo mnoga druga kulturna događanja koja će slijediti.

 

Ulaz na koncert je dakle slobodan, a ulaznice s numeriranim sjedalima mogu se preuzeti u Centru za kulturu Jastrebarsko, svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Povezane vijesti

Back to top button