Jaska i okolicaVijesti

Povodom Dana grada Jastrebarskog brojna događanja u studenom

Brojnim događanjima Jastrebarsko će i ove će godine obilježiti predstojeći Dan grada, 13. studeni. Središnja svečanost bit će, kao i obično, svečana sjednica Gradskog vijeća na sam Dan grada u utorak 13. studenog, no različita događanja održavati će se tijekom cijeloga mjeseca studenog.

Riječ je o brojnim kulturnim, edukativnim, književnim, kazališnim, odnosno umjetničkim, kao i vjerskim, ekološkim, glazbenim, zabavnim, vatrogasnim, sportskim i različitim drugim zbivanjima… U okviru događanja povodom Dana grada tako će i ove godine biti održana i proslava 43. rođendana dječjeg vrtića Radost i to u utorak, 6. studenog, a na sam Dan grada, treću godinu za redom, učenici prvih razreda zasaditi će drvca u Aleji prvašića.

Kako se Dan grada održava u Mjesecu hrvatske knjige, bit će nekoliko događanja i s tim u vezi, a i Dijabetičko društvo Jastrebarsko, obilježit će Dan šećerne bolesti. Također će biti održana i Noć kazališta, te obilježeno sjećanje na pad grada heroja Vukovara.

I Martinje, koje će ove godine biti održano na Strossmayerovom trgu, uvršteno je u program obilježavanja Dana grada, kao i Dani meda, koji će biti otvoreni posljednjeg dana mjeseca studenog. Bit će događanja i u Gradskoj galeriji, odnosno Gradskom muzeju, a i niz sportskih zbivanja, od šaha i atletike, preko memorijalnog malonogometnog turnira Darijo Kličković, do međunarodnog judo turnira, popratiti će ovogodišnji gradski praznik – Dan grada Jastrebarskog.

PROGRAM

Komentari:

Oznake

Slična tema:

Close