192/193 infoVijesti

Požar, prometna, krađa, predaja eksploziva i streljiva, te dovršeno kriminalističko istraživanje nad četiri žene

Požar telefonskog stupa u mjestu Donja Gonjeva, prometna nesreća u Lijevom Sredičkom, krađa bicikla u mjestu Klinča Sela, oštećenje osobnog vozila u Cvetkoviću, te dragovoljno predana eksplozivna sredstva i streljivo – događaji su zbog kojih je jaskanska policija posljednja dva dana izlazila na teren, odnosno obavljala očevide.

U svom izvješću, policija navodi da su požar u Donjoj Gonjevi lokalizirali vatrogasci DVD-a Okić, te da je do prometne nesreće na pisarovinskom području došlo zbog gubitka kontrole nad vozilom ulaskom u zavoj, a nesreća je rezultirala s ozlijeđenim osobama.

Policija navodi i da se daljnji rad na otkrivanju počinitelja vezan za krađu bicikla u Klinča Selima nastavlja. A nastavlja se i izvid povodom oštećenja osobnog vozila u Cvetkoviću.

K tome, jučer u 16:15 sati jaskanskim policijskim službenicima 62-godišnji muškarac je dojavio da želi dragovoljno predati eksplozivna sredstva i streljivo. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su izuzeli dvije ručne bombe i veću količinu streljiva.

A Policijska uprava zagrebačka priopćila je pak da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad četiri ženske osobe starosti 49, 27, 32 i 24 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krađa na području Jastrebarskog.

Naime, sumnja se da su početkom travnja ove godine, a po prethodnom dogovoru i s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, četiri žene došle u trgovinu u Jastrebarskom u ulici dr. Franje Tuđmana, gdje su iskoristile nepažnju i zauzetost zaposlenica, te otuđile proizvode za dojenčad i brijanje, te tri parfema.

Materijalna šteta počinjena ovom krađom iznosi 2 tisuće kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, PU zagrebačka je posebno izvješće dostavila je Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close