192/193 infoVijesti

Požar u Prilipju, provala u Domagoviću, sudar u Jaski i droga u Novakima

Vikend izvješće jaskanske policije donosi četiri intervencije i rezultate akcije “Nadzor alkohola i droga” koja je provedena preko vikenda i u kojoj je utvrđeno ukupno 11 prekršaja: 1 prekršaj vozača pod utjecajem alkohola, 1 prekršaj vozača odbijanja na prisutnost droga u organizmu te 9 ostalih prekršaja.

Jučer je u 18:20 sati zaprimljena dojava o provali u Domagoviću i to u obiteljsku kuću. Nakon dojave obavljen je očevid i daljnji rad se nastavlja, poručuje policija. A jutros u 00:45 sati zaprimljena je i dojava o požaru drvene
pušnice za meso u mjestu Prilipje. Na požaru, koji je prijetio i proširenjem na gospodarski objekt i na kuću, je interveniralo 12 pripadnika DVD-a Plešivica s navalnim i kombi vozilom. Požar je uspješno ugašen, a nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je nastala materijalna šteta.

foto: DVD Plešivica

U subotu se pak u Jastrebarskom u 14:20 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Došlo je do sudara dva osobna vozila, a jedan od sudionika se udaljio s mjesta nesreće. Navečer, u 20:20 sati jaskanski plavci su u Novakima Petrovinskima, u nadzoru prometa, zatekli 33-godišnjeg muškarca kod kojeg je pronađena manja količina opojne droge marihuana. Mladić je priveden u PP Jastrebarsko i slijedi mu optužni prijedlog.

Slična tema:

Back to top button
Close