192/193 infoVijesti

Požari, krivotvorena novčanica i prometne s nekoliko ozlijeđenih

Plinska boca eksplodirala u kući u Gornjem Oštrcu

Dva požara, eksplozija plina, tri prometne nesreće, narušavanje javnog reda i mira i krivotvorena novčanica, sažetak je proteklih 48 sati što se tiče intervencija službenika Policijske postaje Jastrebarsko.

U ponedjeljak malo prije 15 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Bratina, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, a nakon kojeg se jedan od sudionika udaljio u nepoznato, odnosno pobjegao. Daljnji rad policije na slučaju se nastavlja. 10-tak minuta kasnije, zaprimljena je dojava o požaru suhe trave u mjestu Čeglje, a ugasili su ga pripadnici DVD-a Jastrebarsko. Nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta.

Također u ponedjeljak, u poslovnici FINE u Jastrebarskom, zaprimljena je krivotvorena novčanica o čemu je policija izvještena u večernjim satima.

 

 

Jučer je pak policija intervenirala pet puta, najprije zbog prometne nesreće koja se u 13:50 h dogodila u Jastrebarskom. Teretno vozilo naletjelo je na pješaka koji je tom prilikom zadobio tjelesne ozljede. U 15:35 sati dojavljeno je narušavanju javnog reda i mira u mjestu Gornja Zdenčina gdje su se verbalno sukobili muškarac i žene, a u 16,30 sati prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se i u mjestu Klinča
Sela. Sudarili su se traktor i osobno vozilo, a oba vozača zadobila su tjelesne ozljede.

Jučer se dogodila i eksplozija plina u kući u Gornjem Oštrcu. Plinska je boca eksplodirala u kući 71-godišnjaka, uslijed čega je 64-godišnjakinja lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u OB Karlovac. U događaju su nastala oštećenja inventara unutrašnjosti kuće i stakla radnog stroja koji se nalazio na dvorištu. Materijalna šteta je zasad neutvrđena.

U 19:30 h zaprimljena je i dojava o požaru drvenog sjenika u mjestu Brezari. Na intervenciju su po dojavi izašli članovi DVD-a Petrovina i DVD-a Jastrebarsko s navalnim i kombi vozilima te auto cisternom. Ukupno je u intervenciji sudjelovalo 25 vatrogasaca, a korišten je i radni stroj. Požar je brzo lokaliziran, ozlijeđenih osoba nije bilo, no nastala je materijalna šteta. I još se kasno sinoć dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u Čegljima, gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila sa ceste.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

video: Domagoj H.

Objavu dijeli Radio Jaska (@radiojaska)

FOTO
VZG Jastrebarsko
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close