192/193 infoVijesti

PP Jastrebarsko | Masovna tučnjava u D. Desincu i nekoliko prometnih nesreća

Masovna tučnjava ponovno se dogodila u Donjem Desincu. Policija je, naime, izvijestila da je u noći sa subote na nedjelju oko 3:40 sati zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira, gdje je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između šestorice muških osoba. Od osobe koja se zatekla u blizini doznajemo kako, citiramo: “to nije prvi put da se sranja događaju kod tog noćnog kluba poznatog po gostovanjima glazbenika lakih nota i teških riječi.”  Također, isti izvor kazuje nam da su s jedne sukobljene strane bila četvorica, a s druge strane dvojica muškaraca.

Sat ranije, u Donjem se Desincu dogodila i prometna nesreća u kojoj su se sudarila dva vozila, a kojom prilikom je jedan od sudionika te nesreće napustio mjesto događaja.

Od ostalih prometnih nesreća tijekom vikenda, izdvajamo jučerašnju u Jastrebarskom gdje su se prijepodne sudarili traktor i osobno vozilo, te onu koja se u petak rano poslijepodne dogodila u Pisarovini gdje je došlo do slijetanja teretnog vozila sa ceste.

Policija javlja i o narušavanju javnog reda i mira u gradu Jastrebarskom, u subotu poslijepodne i to od strane 42-godišnje žene.

Jaskanski plavci Izvještavaju i o akciji pojačanog nadzora vozila i vozača koja je provedena tijekom vikenda na području Policijske postaje Jastrebarsko, a za koje je utvrđeno ukupno 16 prekršaja – 2 vozača bila su pod utjecajem alkohola, 9 ih je vozilo prebrzo, a zbog ostalih prekršaja ovog je vikenda kažnjeno 5 vozača.

Povezane vijesti

Back to top button